rijschool fury

014 59 01 88

info@rijschoolfury.be

Openingsuren
maa - vrij: 9:00u - 17:30u
zat: 9:00u - 13:00u

KMO-portefeuille

kmo 1

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarbij de Vlaamse overheid 30% (middelgrote ondernemingen) of 40% (kleine ondernemingen) subsidies geeft aan ondernemingen die willen investeren in opleiding, en is bestemd voor kleine of middelgrote ondernemingen (ook vrije beroepen en eenmanszaken) met een vestiging in het Vlaamse Gewest, een aanvaardbare activiteit en een aanvaardbare juridische vorm. Vzw’s komen niet in aanmerking.

Deze subsidie kan voor elke categorie van rijbewijs aangevraagd worden.

Wat is de kmo-portefeuille? Via de KMO-portefeuille kan u (als kleine en middelgrote onderneming) een tussenkomst van de opleidingskost door de Vlaamse overheid bekomen.

Voor wie? Bedrijven, gevestigd in Vlaanderen, met een aanvaarde activiteit. De kandidaat moet er werken (ook zelfstandigen en vennoten).

Werkwijze: de onderneming vraagt de subsidie aan via de website www.kmo-portefeuille.be . Het bedrijf stort 50 % van de geschatte opleidingskost aan Sodexo waarna de Vlaamse overheid hier 50 % aan toevoegt. Het bedrijf betaalt het BTW bedrag rechtstreeks aan de rijschool (dat niet kan gesubsidieerd worden).

Elke subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend. U kan uw aanvraag reeds indienen vóór de ontvangst van uw factuur. 

kmo